Arbejdsgrene / Demografiundersøgelse 2024

Demografiundersøgelse 2024

 
 

Hej

Mon vi må låne 5 minutter af din tid?

Vi ønsker at kende alle jer der bruger Bethesda bedre, for at kunne planlægge møder, målrette tiltag og tilpasse de fysiske rammer på bedste måde - så flest muligt oplever der er plads til alle. Vi tror at et bedre kendskab til alle brugere, vil give os bedre mulighed for at stille det rette fokus for de kommende år. Om du kommer i huset flere dage om ugen, eller kører en anden som kommer en gang i mellem, er ikke vigtigt – vi vil meget gerne have dine svar.

Du kan starte undersøgelsen ved at scanne nedenstående QR kode med din smartphone, eller klikke dette link. Dit svar bliver behandlet fortroligt og det vil ikke være muligt efterfølgende at forbinde dig til dine svar. Nogle af spørgsmålene er personlige og ønsker du ikke at svare på dem, er det OK.

Det er tanken at alle brugere af Bethesda udfylder sit eget skema. Er du et barn, er det en god ide at få hjælp af en af dine forældre. Kører du dit barn til f.eks. juniorklub vil vi også meget gerne høre fra dig – og vi håber at både du og dit barn vi udfylde skemaet.

Vi håber du er med på ideen og vil hjælpe os med at udvikle Bethesda til fortsat at være et aktuelt og uformelt mødested for kristne og søgende i og omkring Aalborg.

Venlig hilsen
Bestyrelsen i Bethesda
Indre Mission i Aalborg

 
Materialer:
 
 
Bethesda | Jernbanegade 16, 9000 Aalborg  | Tlf.: 2860 2424